Ultima oră

PLDM despre coaliția MONSTRUOASĂ dintre PL și PCRM

Ghenadie Dumanschi, lider al fracţiunii PLDM din CMC a declarat astăzi la o conferinţă de presă că din luna mai a anului curent formarea ordinii de zi a şedinţelor Consiliului şi votarea proiectelor de decizie are loc printr-un vot solidar între fracţiunea PL şi PCRM. „În şedinţa de astăzi urmează să asistăm pentru a treia oară în ultima perioadă la un ciudat joc de culise între PL şi PCRM. Astăzi PL urmează să plătească datoria către PCRM pentru susţinerea pe care a avut-o în acapararea unei clădiri din strada Nicolae Iorga”, a spus Dumanschi.

Preşedintele liberal democraţilor din CMC a mai spus că patru organizaţii necunoscute au obţinut prin decizia CMC spaţii în centrul Chişinău chiar a doua zi de la depunerea cererilor, în timp ce sute de organizaţii nonprofit îşi desfăşoară activitatea la subsol sau plătesc chirie conform preţurilor comerciale pentru spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea.

„Aceste operaţiuni comune demonstrează încă o dată că în municipiul Chişinău s-a creat o alianţă liberal – comunistă, bazată pe interese private. Nu vom tolera atribuirea pe furiş a clădirilor din centrul municipiului Chişinău, ale căror beneficiari sînt persoane apropiate PL şi PCRM. Dacă Primarul general va susţine şi în continuare această alianţă între PL – PCRM, vom fi nevoiţi să trecem în opoziţie faţă de această coaliţie monstruoasă”, a accentuat Dumanschi.

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a CMC sînt circa 90 de proiecte, notează MOLDPRES. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *