Chișinău

Plombarea străzilor din Chișinău se va încheia în două săptămâni

Şeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, a declarat, luni, în şedinţa operativă de la Primărie, că până în prezent lucrările au fost realizate în proporţie de 80 la sută.

Muncitorii au ajuns deja în suburbii, fapt care în anii precedenţi se întâmpla în luna iunie. Autorităţile susţin că lucrările se desfăşoară mai rapid datorită faptului că s-a plombat cu asfalt rece, dar şi vremea a fost favorabilă.

Potrivit estimărilor preliminare, anul acesta şi cheltuielile pentru plombare vor fi mai mici. "Dacă în anul precedent cheltuielile au ajuns la circa 4 milioane de lei, anul acesta, când deja au fost realizate lucrări în proporţie de 80 la sută, s-a cheltuit circa un milion de lei", a notat Adrian Boldurescu.

În paralel au loc şi lucrări de marcaj rutier. Muncitorii au început cu trecerile de pietoni din faţa grădiniţelor, şcolilor şi a spitalelor.

Potrivit Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, până în prezent au fost plombaţi circa 6 mii de metri pătraţi, dintre care 2,3 mii săptămâna trecută. 

sursa: info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *