Actualitate

Poliția de Frontieră a reținut două persoane în conflict cu legea în ultimele 24 de ore

În urma verificărilor s-a constatat că șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Trei persoane au prezentat documente falsificate. Șapte cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. Un conducător auto nu a respectat regulile de exploatare a vehiculelor. Două persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în urma informațiilor parvenite de la organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Totodată, unui cetățean moldovean nu i-a fost permisă intrarea în Federația Rusă. Conform datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane a constituit peste 41000 traversări. Cel de mijloace de transport a atins o valoare de peste 12 000 traversări.

Potrivit Poliției de Frontieră, începând cu 10 decembrie vor fi instituite noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca”, deoarece se vor desfășura lucrări de reconstrucție a podului situat pe traseul Odessa – Reni, din proximitatea localității Palanca.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *