Actualitate

Poliția japoneză investighează o tentativă de omor comisă de o… pisică

Fata bătrânei Mayuko Matsumoto a descoperit-o luni pe mama sa plină de sânge şi cu peste 20 de zgârieturi pe faţă, în locuinţa acesteia dintr-o regiune muntoasă din sudul Japoniei.

„Când am găsit-o (…), faţa ei era plină de sânge. Nu ştiam ce i s-a întâmplat”, a povestit femeia pentru postul local de radio RKK.

Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, era în stare de şoc şi a trebuit să primească asistenţă medicală de urgenţă, a precizat agenţia de presă Kyodo News.

Şi fiindcă nu au găsit urme de intrare prin efracţie, anchetatorii au emis ipoteza că rănile ar putea fi zgârieturi de pisică, şi au deschis o anchetă pentru tentativă de omor, potrivit RKK.

Poliţia a căutat pisicile fără stăpân din vecinătatea casei bătrânei şi a descoperit urme care seamănă cu sângele uman pe unul dintre animale, scrie cotidianul Nishinippon Shimbun.

„Poliţia urmează să analizeze urmele de sânge găsite pe ghearele animalului care ar fi putut zgâria faţa victimei“, a indicat postul de radio şi televiziune NHK.

Un purtător de cuvânt al poliţiei japoneze nu a dorit să comenteze cazul, declarând totuşi pentru AFP că anchetatorii nu neagă informaţiile apărute în presă.

Sursa: Adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *