Actualitate

Poliția română vine cu recomandări pentru protestatari

„Evitaţi conflictele, iar dacă în preajma dumneavoastră sunt persoane cu un comportament sau atitudine agresivă, nu încercaţi să interveniţi pentru a le opri. Cereţi sprijinul celui mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112. Îndepărtaţi-vă de cei cu un comportament neadecvat sau care au asupra lor obiecte periculoase şi sesizaţi poliţiştii”, arată Poliţia Română în recomandările transmise duminică, înaintea protestelor care vor avea loc în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, informează News.ro.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să nu forţeze barajele impuse şi să respecte indicaţiile poliţiştilor cu privire la rutele ocolitoare, precizând că acestea au rolul de a proteja vieţi şi a preveni accidentele.

„Reduceţi viteza şi manifestaţi prudenţă dacă vă aflaţi la volan şi treceţi pe lângă un grup de manifestanţi. Folosiţi locurile de parcare special amenajate şi nu lăsaţi în vehicul, la vedere, bunuri de valoare”, a precizat Poliţia Română.

Protestele faţă de OUG privind codurile penale continuă duminică, fiind anunţat „cel mai mare protest” la care, încă de la ora 14.00, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală oameni din toată ţara. 

Sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *