Justiție

Polițista Ludmila Antonova din Capitală, lăsată să lucreze după ce fost prinsă cum fură din magazine

Ludmila Antonova a fost reținută de un paznic la 28 iulie 2020, în timp ce fura din magazinul H&M din Complexul Comercial Palas Mail Iași. Paznicii au sesizat poliția care a găsit la tânăra infractoare prinsă în flagrant încălțăminte și mi multe articole de vestimentație sustrasă din diferite magazine de la centrul comercial din Iași. Aceasta „cumpărase” tot ce putuse: bluze, maiouri și chiar șosete.

La tânără a fost descoperit și un dispozitiv special pentru supraveghere video. Ludmila le-a declarat oamenilor legii că este polițistă din Chișinău și că se afla într-o misiune specială la Iași. Ea a precizat că urmărea șoferii din Republica Moldova care aduc oamenii să-și perfecteze acte românești.

Potrivit unei ordonanțe semnate de Alina Barna, procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Iași, Ludmila Antonova nu a prezentat careva documente care să confirme că era în misiune la Iași și nici nu a prezentat legitimația că este polițistă.

În octombrie 2022, procurorul ieșean a decis scoaterea de sub urmărire penală a Ludmilei Antonova, Motivul a fost că aceasta nu a mai dat curs citațiilor, paguba a fost restituită după ce a fost reținută, iar infracțiunea este una ușoară.

Ludmila Antonova are gradul de subofițer și este angajată în calitate de conducător auto în cadrul Inspectoratului General pentru Migrație, începând cu data de 27 iulie 2020.

Am contactat-o la telefon pe Ludmila Antonova. Polițista ne-a declarat că nu cunoaște despre dosarul din Iași, apoi, după o scurtă tăcere, a spus că ea nu este Ludmila Antonova.

Sursa Crimemoldova

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *