Actualitate

Polițiștii de frontieră sunt pregătiți pentru perioada minivacanței de 1 Mai! Ce recomandări se oferă către călători

La decizia conducerii Poliției de Frontieră, în cele mai solicitate puncte de trecere au fost formate rezerve de personal care la necesitate va interveni pentru degajarea circulației transfrontaliere. La fel, a fost dispus să fie folosite toate mijloacele speciale de control și supraveghere a frontierei de stat, cât și deschise spre circulație benzile de deplasare prin punctele de trecere pentru a nu admite creșterea timpilor de așteptare și formarea cozilor.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele. În ajutor este pusă la dispoziție aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru autoturisme.

Dacă în timpul pregătirilor pentru plecări în străinătate nu sunteți siguri care sunt actele necesare traversării frontierei de stat, vă recomandăm să contactaţi LINIA VERDE: +373(22)259-717. Totodată, rugăm să verificați valabilitatea și statutul documentului de călătorie, cu care intenţionați să tranzitați hotarele țării, iar dacă ați planificat o călătorie cu copiii minori, asiguraţi-vă că ați perfectat documentele acestora.
Menționăm că în perioada minivacanței în cele mai ”active” puncte de trecere, fluxul de familii cu copii, dar și persoanele cu nevoi speciale, va fi direcționat pe banda de trecere a Corpului Diplomatic.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *