Moldova

Poloiştii moldoveni au pierdut finala Memorialului „Boltramovici”

După un start fulminant (victorie cu scorul de 24-1 în meciul inaugural cu echipa din Gomel (Belarus)), selecţionata de juniori a R. Moldova s-a văzut învinsă în partida finală a competiţiei, de către o altă formaţie belarusă, reprezentativa de juniori a acestei ţări. Meciul a fost deosebit de dramatic şi s-a încheiat cu scorul de 11-6.

În aceste condiţii, juniorii din Minsk au obţinut trofeul principal al Memorialului „Alexandru Boltramovici”, iar moldovenii s-au mulţumit cu locul secund în clasament.

La eveniment au mai participat şi echipe ucrainene din Lviv, Odesa şi Harkiv.

Potrivit organizatorilor, numărul de participante trebuia să fie mai mare, însă din considerente financiare, la eveniment nu s-au putut deplasa echipe din Rusia şi România.

Este de remarcat că martor al meciurilor turneului a fost şi renumitul ex-poloist moldovean, Serghei Marcoci, multiplu premiant al campionatelor Europene şi Mondiale.

Alexandru Boltramovici este considerat unul din “părinţii” acestui gen de sport în R. Moldova. El este maestru al sportului, antrenor emerit al R. Moldova, primul timonier al selectionatei republicii noastre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *