Actualitate

Pomul de CRĂCIUN din PMAN va fi adus de la Orhei sau de la Criuleni, iar pentru procurarea și decorarea lui s-au ALOCAT 30 de mii de lei

Municipalitatea a pus ochiul pe doi brazi din Orhei şi Criuleni, unul de 16 metri şi celălalt de 17.

Șeful de la Spaţii Verzi, Eliferii Haruţa, a comunicat că pentru procurarea şi decorarea Pomului de Crăciun din bugetul municipal au fost alocaţi 30 de mii de lei. Bradul va fi instalat în PMAN pe 25 noiembrie.

Şeful întreprinderii municipale „Lumteh”, Nicolae Verejco, a spus că în acest an iluminatul decorativ în perioada sărbătorilor de iarnă va fi extins pe încă 27 de străzi. Lucrările de montare a instalaţiilor sunt în toi şi urmează să se încheie până la sfârşitul lunii noiembrie. În total 100 de străzi din capitală vor fi iluminate decorativ în perioada 1 decembrie-14 ianuarie.

Nicolae Verejco a mai spus că iluminatul decorativ din centrul capitalei va fi cu totul deosebit, iar doritorii să vadă surpriza pregătită de către municipalitate pot veni în seara zilei de 1 decembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, când se va da startul sărbătorilor de iarnă. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *