Politică

Ponta despre hectarele de pământ cumpărate cu Streleț la Odesa: Poate îl duc pe Voronin la un control psihiatric?

Astfel a comentat pe pagina sa de Facebook, premierul de la București, Victor Ponta, declarațiile liderului comunist Vladimir Voronin, precum că Ponta și Streleț ar avea la Odesa mai multe hectare de pământ.

Vladimir Voronin, liderul comunistrilor moldoveni, susţine că premierul moldovean în exerciţiu Valeriu Streleţ ar fi achiziţionat împreună cu premierul român Victor Ponta şi fostul premier moldovean Vlad Filat câteva mii de hectare de pământ la Odesa, în Ucraina

Potrivit lui Vladimir Voronin, fostul premier Valeriu Streleţ ar fi achiziţionat împreună cu premierul român Victor Ponta, precum şi cu liderul PLDM, Vlad Filat, câteva mii de hectare de pământ în oraşul Odesa din Ucraina.

"Dvs împreună cu doi parteneri, Filat şi un oarecare Victor Ponta, cu ce scop aţi cumpărat peste 2000 de ha în oraşul Odesa. Ce puteţi spune despre compania Cristal Nord din Otaci? Acum v-aţi implicat acolo, şi până nu demult acolo mai era Gacichevici. Furtul care l-aţi tras pe sub pământ acolo din ce direcţie pompează spirtul – din Moldova în Ucraina sau invers?", a întrebat retoric Vladimir Voronin.

"Dacă ceva visaţi noaptea nu spuneţi în plenul Parlamentului pentru că nu e o chestie bună. Nu am alte averi care să nu fie incluse în declaraţia de venit. Am o singură companie pe care am fondat-o şi din administraţia căreia m-am retras din 2009 când mi s-a validat mandatul de deputat. Va rog foarte atent. Pe doi deja i-am acţionat în judecată. Nu o să ezit nici în alte cazuri", a replicat Streleţ.

sursa: timpu.md/romaniatv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *