Actualitate

(POPULISM) Leancă își încurajează colegii de Guvern să semneze Pactul lansat de PLDM

"Ca să le reuşim pe toate, trebuie să fim uniţi în fața provocărilor, fie cele de ordin intern, fie cele regionale. Pactul lansat astăzi este întâi de toate un angajament al responsabilității tuturor față de Republica Moldova şi viitorul ei european. Nu avem dreptul să ne împiedicăm sau să dăm în urmă!

Încurajez colegii din cabinetul de miniştri, din coaliţia de guvernare, deopotrivă cu partidele extraparlamentare, reprezentaţii societăţii civile să adere la această iniţiativă şi să semneze Pactul: încă un semn clar că poporul nostru nu vede alternativă integrării europene."

NOTA REDACȚIEI: Dacă Programul de Activitate al Guvernului Republicii Moldova, condus de Iurie Leancă se numește "Integrarea Europeană: Libertate, Democraţie, Bunăstare; 2011-2014" iar membrii executivului activează în baza programului de Guvernare, care este scopul semnării acestui "Pact"?  Reamintim că pe 30 mai 2013, deputații PLDM, PDM și PLRM au format o nouă majoritate Parlamentară prin semnarea Acordului politic de constituire a Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană

Sursa: fb.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *