Social

Poșta Moldovei reia recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă

De astăzi, „Poșta Moldovei” anunță că este reluată recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă, au declarat reprezentanții „Poșta Moldovei”.

„Începând cu data de 2 iunie 2023, se redeschide traficul poștal internațional pentru Federația Rusă. Astfel, se va relua recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre această destinație”, informează instituția.

De asemenea, instituția mai precizează că expedierea trimiterilor poștale din Republica Moldova se va efectua în funcție de orarul curselor aeriene spre Rusia.

Pentru informații și detalii apelați Serviciul suport clienți la numărul de telefon 022 270-044 sau scrieți-ne la informatii@posta.md.

Vă amintim că la 19 mai întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a anunţat că sistează temporar recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă.

„Aducem la cunoștință că începând cu data de 19 mai 2023, Poșta Moldovei sistează temporar recepționarea tuturor trimiterilor poștale (EMS, poșta de scrisori, colete) spre Federația Rusă, din imposibilitatea expedierii poștei către această destinație”, indică instituţia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Poate acum vor avea bani sa renoveze mizeria aia. Sky tower cel mai prost design arhitectural vazut de mine pina acum, costuri mai ridicate si spatiu irosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *