Social

Postul Nika TV – amendat de Consiliul Audiovizualului

Postul Nika TV a fost amendat cu 15.000 de lei, în ultima ședință a Consiliului Audiovizualului (CA), pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de 10 zile.

Astfel, potrivit CA, „Nika TV Media” SRL urma să reia difuzarea postului Nika TV începând cu 4 februarie 2023, după o perioadă de trei luni în care furnizorul nu a activat ca urmare a solicitării de a i se suspenda licența de emisie, transmite Știri.md.

Distribuitorul S.C. „Uplink” SRL, prin intermediul căruia urma să fie difuzat postul TV, a comunicat că nu a retransmis serviciul media „Nika TV”, în perioada efectuării controlului, 4 februarie 2023 – 20 aprilie 2023.

Postului i-a fost acordat un termen de 30 de zile pentru a relua activitatea.

Nika TV avea ca obiective promovarea valorilor creștine ortodoxe, educarea tinerei generații în baza moralei și eticii creștine, promovarea consensului civil în societate.

Potrivit bazelor de date online, „Nika TV Media” SRL aparține Fox Press SRL, fondatorul și administratorul căreia este Gugea Vadim, fost administrator al Î.S. „MoldATSA”, implicat în 2017 într-un scandal. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *