Actualitate

POZA ZILEI / Asfalt pus pentru ochii lumii. Localnicii din Florești sunt enervați la culme

„Proiectul „Drumuri mai bune la sate" este din nou lucrat cu success. Mulțumim Guvernului și Primăriei Vărvăreuca. Sper să vadă toată mizeria de la guvernare, râsul cu care mint lumea ca pe un cârd de oi”, a scris un localnic pe o rețea de socializare.

Contactată de TV8, primărița satului, Nina Ivanes, a declarat că pe porțiunea de drum din imagini anterior nu a fost asfalt deloc, iar cei doi centimeri care au fost puși reprezintă o primă etapă din procesul de reparație, iar, ulterior, grosimea asfaltului va fi de peste patru centimetri, ca și în altă parte. Oficialul a precizat că porțiunea dată are o lungime de vreo 50 de metri și o lățime de șase metri, iar pentru reparația ei, compania responsabilă a cerut Chișinăului o mașină de asfalt în plus. Ea susține că drumul dat „o sută de procente” va fi reparat așa cum trebuie.

Anterior, de calitatea proastă a drumurilor reparate cu repeziciune de autorități s-au plâns și locuitorii satului Biești, raionul Orhei. Ulterior, democrații s-au spălat pe mâini și au spus că acel drum nu face parte din proiectul „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat de PDM.

Sursa: agora.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *