Ultima oră

POZA ZILEI: Procuratura hoților (Moldovei). PROTESTATARII AU BLOCAT INTRAREA ÎN PROCURATURĂ / FOTO

UPDATE: Corneliu Gurin a venit la Procuratura pentru a discuta cu protestarii. Acesta a invitat în biroul său două persoane și a cerut ca presa să nu fie prezenta. Protestarii au refuzat propunerea lui Gurin. Cei peste 100 de protestatari au semnat o scrisoare prin care cer demisia Procurorului General.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Oameni cu demnitate, circa 100 de protestatari au fost ameninţaţi cu amenzi de către procurori

Posted by Dinu Plingau on Thursday, 25 June 2015

UPDATE: Protestarii stau pe scările procuraturii și așteapta întrevederea cu Procurorul General al R. Moldova. Acesta a promis că va veni la ora 14 pentru a discuta cu protestarii. 

Astăzi a avut loc un protest în fața Procuraturii Generale din Chișinău. Protestatarii urmau să aibă o întrevedere cu șeful instituției pentru a-i cere demisia.

Câteva zeci de persoane s-au adunat joi în fața Procuraturii Generale, pentru a protesta față de inacțiunile instituției în legătură cu „furtul secolului”.

Manifestanții au cerut demisia procurorului general Corneliu Gurin, pe care îl consideră „complice” al „oligarhilor” de la conducere în cazul devalizării instituțiilor bancare. Ei au transmis și mesaje celorlalți angajați ai instituției, pe care îi îndeamnă să acționeze conform cerințelor funcțiilor pe care le ocupă, dar nu la indicații politice.

 

Sursa: independent.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *