Culinar.md

Prăjitură cu ciocolată

 Ingrediente:
– 6 oua
– 200 g. zahar
– 200 g. faina
– 100 ml. ulei
– 50 ml. apa
– 2 plicuri zahar vanilat
– 1 tableta ciocolata amaruie
– sare
– 1 plic praf de copt stins in otet

Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina. Se pune intr-o tava unsa cu ulei (sau folositi hartie de copt), peste care se rade ciocolata (eu am ras jumatate de tableta si jumatate am taiat-o bucatele pe care le-am pus peste ciocolata rasa). Se da la foc potrivit, aproximativ 30 minute. Cand este gata si s-a racit putin presarati zahar pudra peste si puteti sa mai radeti putina ciocolata. Se poate servi pur si simplu ca desert cu frisca sau alaturi de o cafea ori un ceai bun.

Sursa: GatindcuMira

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *