Culinar.md

Pregătiri de Paşte

Este foarte important ca decorul general să fie unul luminos, aerisit, în culori pastelate. În ceea ce priveşte ornamentele, acestea pot fi foarte diverse : de la lumânărele cu formă de iepuraşi, ouă, pui de gaina, bobocei, flori, la coşuleţe cu oua incondeiate, iepuraşi de toate formele, mărimile şi din materiale variate, flori şi alte aranjamente. Important va fi să faceţi aranjamentele cu gust şi să nu exageraţi punând totul la un loc din dorinţa de a avea câte puţin din fiecare.

Pe lângă ouăle încondeiate şi florile de primăvarăa, pe masa de Paşte poţi pune diverse decoraţiuni vesele care să contribuie la atmosfera de sărbătoare. Culorile feţei de masă şi ale decoraţiunilor trebuie să fie în ton cu anotimpul: nuanţe de verde, galben şi roşu.

Faţa de masă este foarte importantă şi constituie o bază a întregului aranjament. Astfel că o faţă de masă alba, pe care mici buburuze par a se plimba printre frunze poate fi începutul unui decor primăvăratic şi vesel. Pentru şervete sunt minunate inelele sub formă de iepuraşi.

Totul va trebui făcut cu gust şi cu imaginaţie. Încercaţi să vă oferiţi atât vouă cât şi celorlalţi o atmosferă caldă şi primitoare demnă de o sărbătoare caldă şi liniştită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *