Bună Dimineața

„Pregătiți-i pomenile, nu avem ce-i face”

Dânsul voia să ne povestească despre suferința pe care o are cu „un om al statului”, precum ne-a spus chiar el, despre cum a fost „târât” prin curți de judecată și nu i s-a făcut dreptate, dar despre această problemă vom relata într-un articol din următoarele ediții ale ziarului TIMPUL.

Înainte de a ajunge la cazul lui, trebuie menționat faptul că acest om îndurerat, deși suferă de o boală gravă, merge mai departe și vrea să-și facă dreptate. E fericit că trăiește și că poate să lupte din nou, aceasta după ce, acum câteva luni, când și-a făcut primele investigații medicale, doctorii spitalului raional i-au spus că nu va trăi mai mult de două luni și să se ducă, liniștit, acasă.

„I-au spus soției și feciorului să-mi pregătească pomenile, pentru că nu mai au ce-mi face”, ne-a mărturisit bărbatul.

Dureros este că nu e prima dată când aud oameni suferinzi vorbind despre faptul cum unii doctori de la noi o fac pe Dumnezeu și îi „prezic” pacientului cât mai are de trăit. Nu acuz pe nimeni de nimic, pentru că nu am dovezi. Însă, văzând lacrimile din ochii bărbatului, în timp ce spunea „mă bucur că mai trăiesc și că doctorii nu au avut dreptate”, de care dovezi mai avem nevoie?…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *