Actualitate

Premier Energy anunță că peste 10 mii de conumatori rămân la moment fără energie electrică

Premier Energy informează despre situația operativă din rețelele electrice din gestiune din cauza atacurilor care au avut loc în după amiaza zilei de ieri asupra infrastructurii electroenergetice din Ucraina, transmite Realitatea.md.

„Până la ora 8:00 a zilei de 24 noiembrie au fost reconectați peste 860 mii de consumatori din localitățile din centrul şi sudul țării. În acelaşi timp, în legătură cu înrăutățirea condițiilor meteo din timpul nopții manifestate prin ploi torențiale și vânt, s-au produs mai multe avarii în rețelele de medie tensiune, astfel încât la moment mai rămân fără tensiune aproximativ 10 mii de consumatori”, anunță Premier Energy.

Premier Energy Distribution a mobilizat echipele sale de intervenție pentru identificarea defectelor și realimentarea consumatorilor rămaşi fără energie electrică.

„Înțelegem disconfortul din cauza lipsei de tensiune pe care consumatorii sunt nevoiți să îl suporte. Reiterăm că această situație extrem de complicată a fost cauzată de bombardamentele din țara vecină, sistemul electroenergetic al căruia este interconectat cu cel al țării noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere şi răbdare şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru restabilirea furnizării energiei electrice către toți consumatorii afectați”, mai adaugă Premier Energy.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *