Social

Premieră: În curând vom avea control comun la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița

Au luat sfârșit negocierile moldo-române privind controlul comun la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, a anunțat deputata PAS, Doina Gherman în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, potrivit Realitatea.md.

„Domnu ministru Aurescu, ieri ne-a asigurat că negocierile au luat sfârșit și sunt gata pentru următoarea etapă. De aceea iarăși va fi un exemplu de succes. Partea moldovenească este gata și fizic, și tehnic, cu tot pentru a începe procedura. Deci urma partea românească și înțeleg că ieri am fost anunțați că urmează să primim deja definitivat aprobarea și va fi un pilon în acest sens. Deci, începem cu un punct de frontieră. Dacă avem succes și merge bine, atunci vom replica”, a declarat Doina Gherman.

Vă amintim că în luna septembrie au avut prima rundă de negocieri asupra textului Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României, privind controlul coordonat în punctul de trecere rutier al frontierei de stat Leușeni-Albița, pe sensul de intrare în România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *