Actualitate

Premieră pentru Republica Moldova! Ţara noastră va participa la expoziția mondială de la Milano

Organizatorii au pregătit în acest sens, o vastă și complexă agendă destinată companiilor moldovenești, combinând acțiuni în cadrul pavilionului Republicii Moldova, și un larg spectru de posibilități oferite de EXPO 2015. Mai mult decât atât, vor fi realizate ateliere și evenimente de nișă, atât în Milano, cât și în alte regiuni ale Italiei.

Producătorii moldoveni vor avea posibilitatea de a organiza prezentări și întâlniri cu potențiali parteneri străini în cadrul pavilionului Republicii Moldova.

Suplimentar agendei expoziționale, organizatorii și-au exprimat promptitudinea de a realiza vizite de studiu la companiile producătoare italiene, pentru a oferi companiilor din Moldova posibilitatea de a prelua, de la colegii italieni, know-how-ul din procesul de producție, precum și expertiza comercială a acestora.

Expozițiile mondiale EXPO fac parte din cele mai importante și de anvergură evenimente ale lumii. Această expoziție este simbol al industrializării și a devenit o platformă deschisă de prezentare a inovațiilor tehnice și tehnologice. La expozițiile mondiale, țările participante prezintă tehnologii și idei capabile să schimbe lumea.

În cadrul expoziţiei, care se desfăşura în perioada 1 mai – 31 noiembrie, vor participa 130 țări, precum și multe organizații internaționale, numărul vizitatorilor va depăși cifra de 20 de milioane oameni, perimetrul total al platformei expoziționale constituind 1,7 milioane de metri pătrați.

sursa: publika.md


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *