Externe

Premierul britanic Rishi Sunak l-a demis pe ministrul de interne care a calificat mitingurile pro-palestiniene drept un “marș al urii”

Premierul britanic Rishi Sunak l-a demis pe ministrul de interne care a calificat mitingurile pro-palestiniene drept un “marș al urii” și a acuzat poliția de părtinire.

Sub presiunea parlamentarilor din opoziție și a membrilor Partidului Conservator, aflat la guvernare, de a-o expulza pe Braverman, Sunak pare să fi devansat o remaniere planificată de mult timp pentru a aduce aliați și a îndepărta miniștrii pe care îi considera neperformanți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ministru, și nu știe istoria recentă. În 1948 ONU a format statul Israel, angajandu-se în continuare să formeze alaturi un stat pentru ne-evrei. S-au dat premii Nobel pentru pace cu această ocazie, dar nu s-a mers mai departe. ONU a uitat de angajament, au uitat și cele cinci puteri cu dreptul de veto. Nici nu se discută acest subiect. Ministru în cauză ajudecat așa, de parcă nici n-am existat așa angajament nobelizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *