Actualitate

Premierul Filip, șantajat pe Facebook de un fost înalt demnitar: Mă duc lângă Năstase dacă postul soției mele e redus

Pavel Filip a scris pe Facebook că a primit un mesaj din partea lui Valeriu Troenco. Acesta a deținut anterior funcția de ministru al Apărării. Ex-demnitarul amenință că va trece în tabăra opoziției dacă funcția soției sale, despre care afirmă că este angajată la ÎS Registru, va fi lichidată.

„Voi considera această decizie drept ilegală și discriminatorie, mă duc lângă Andrei Năstase, alte variante nu-mi lăsați. Sunt Valeriu Troenco”, se arată în mesajul primit tot pe Facebook de Pavel Filip. Șeful Executivului a calificat drept inacceptabile astfel de amenințări și a decis să le facă publice.

„Nu am făcut niciodată publice mesajele primite, dar atunci când ele capătă accente de șantaj sau amenințare, le consider inacceptabile și cred că e corect ca opinia publică să le cunoască. Am primit acest mesaj din partea domnului Valeriu Troenco, un fost înalt funcționar al statului, de pe un profil care pare să-i aparțină. Nu știu dacă soția sa lucrează la Registru, dacă funcția urmează să fie redusă și nu voi verifica această informația. Dacă îl vedeți însă și pe el devenit mare luptător pentru ”dreptate” pe la opoziția protestatară, să știți ce-l mână în luptă”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *