Politică

Premierul s-a întâlnit cu reprezentanții Guvernului în teritoriu

Premierul a vorbit despre măsurile ce urmează să fie întreprinse de către Guvern pe termen scurt şi mediu şi a menţionat determinarea deplină a echipei guvernamentale de a acţiona în mod hotărât, pentru a scoate ţara din criză, a debloca relaţiile cu partenerii externi şi a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor.

Pavel Filip a punctat o serie de obiective specifice activităţii reprezentanţilor Executivului în teritoriu, în vederea realizării prevederilor Programului de guvernare, a priorităţilor trasate şi a planului de acţiuni aprobat, menţionând că oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat reprezintă veriga între administraţia publică locală şi Guvern.

Şeful Executivului a subliniat importanţa mobilizării resurselor şi eforturilor necesare pentru depăşirea crizei financiar-economice, dar şi pentru a pune bazele unei creşteri şi dezvoltări economice durabile. De asemenea, a amintit despre nevoia reluării cât mai rapide a proiectelor investiţionale şi despre necesitatea identificării soluţiilor optime la problemele şi dificultăţile cu care se confruntă oamenii. În acest context, Pavel Filip a chemat reprezentanții Guvernului în teritoriu la un dialog deschis şi la o colaborare constructivă.

Guvernul Republicii Moldova este reprezentat în teritoriu prin intermediul celor zece oficii teritoriale ale Cancelariei de Stat, în care activează peste 70 de funcţionari.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *