Internațional

Premierul Ungariei, acuzat de opozanți pentru scumpirea nemăsurată a plajelor la Balaton: Oligarhii FIDESZ și inflația lui Orbán le iau maghiarilor cumsecade până și ocazia de a se odihni

„Fiecare oraș de pe malul Lacului Balaton trebuie să aibă garantată o plajă liberă”, transmite Coaliția Democrată din Ungaria, care îi reproșează premierului Viktor Orbán că e principalul responsabil de inflația crescută care face ca maghiarii de rând să nu-și mai poată permite câteva zile de odihnă la faimosul lac, scrie G4media.

Opozanții lui Orbán susțin că de abia au mai rămas una, două plaje libere, după ce oamenii potenți, cu conexiuni în FIDESZ, au construit întregul mal al lacului Balaton.

„Odată cu venirea vremii bune, din ce în ce mai mulți oameni își doresc să-și petreacă timpul liber pe malul lacului Balaton, dar plajele cu plată s-au scumpit nemăsurat chiar și față de anul trecut și abia mai există una sau două plaje gratuite, rămase după ce oamenii lui Orbán au expropriat și au construit întregul mal al lacului Balaton”, se precizează în comunicatul transmis de Coaliția pentru Democrație.

Astfel, în cadrul guvernului alternativ, construit de Coaliția pentru Democrație, se propune ca fiecărei așezări din Balaton să i se garanteze o plajă liberă, accesibilă tuturor.

„A fost suficient ca oligarhii FIDESZ și inflația lui Orbán, care fac ca biletele la plajă să fie mai scumpe, să le ia până și ocazia de a se odihni maghiarilor cumsecade. Nu este suficient ca prețurile din magazine sunt inaccesibile, nu este suficient că salariile și pensiile valorează din ce în ce mai puțin din cauza creșterilor de prețuri ale lui Orbán, nu este suficient că Orbán a declanșat cea mai mare inflație din Europa asupra noastră, FIDESZ și-a însușit chiar şi lacul Balaton”, se mai precizează în comunicatul Coaliției Democrate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Bei hunilor, data viitoare cand mai mergeti la alegeri vedeti cu ce mana votati !
    Acum bucurati-va de dreapta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *