CSI / RusiaInternațional

Presa internațională: Starea de sănătate a lui Putin se „deteriorează brusc”

Zvonurile privind starea de sănătatea precară a președintelui Vladimir Putin, au apărut pentru prima data odată cu invadarea Ucrainei, în februarie, scrie DailyStar.co.uk.

De asemenea, în ultimele șase luni, s-a susținut că Putin are cancer incurabil, scleroză multiplă sau Parkinson și că fie mai are doar trei ani de trăit sau că este deja mort.

Dar acum persoane din interior, pe canalul General SVR Telegram, susțin că sănătatea lui este atât de proastă încât nu mai poate participa la întâlniri și că sănătatea lui se „deteriorează brusc”, transmite Stirileprotv.

Totodată, sursele au susținut: „Cu un grad ridicat de probabilitate, putem spune că în curând președintele nu va putea să țină personal întâlniri și să participe la evenimente de amploare”.

Ei au mai susținut că acest lucru ar putea juca acum un rol esențial în război și ar putea duce în cele din urmă la căderea lui Putin.

Aceștia au mai adăugat că: „S-au discutat diverse opțiuni, de la posibilitatea mobilizării și utilizării armelor nucleare tactice, la deschiderea unui al doilea front într-o țară terță și, în final, la „gesturi de bunăvoință” odată cu înapoierea teritoriilor ocupate din Herson, Zaporizhzhia și Harkov către Ucraina. Acest lucru ar marca începutul sfârșitului pentru el”.

Nimeni nu a putut confirma cu adevărat starea sănătății lui Putin, deoarece Kremlinul a ignorat în mod repetat solicitările presei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *