Politică

Presa lui Dodon refuză să respecte legea? Ce face SIS-ul? Socialiștii promovează simbolica fascismului rusesc

„Uniunea ofițerilor din Republica Moldova condamnă decizia majorității parlamentare PAS de a interzice panglica Sfântului Gheorghe. Într-o declarație publică, membrii Uniunii au amintit că această panglică reprezintă un simbol al Victorie poporului sovietic asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, anunță portalul socialiștilor AccentTV.

NTV-ul vrea să.. „ia Berlinul”

Televiziune NTV a publicat pe site-ul său o știre cu un caracter provocator în care este folosită imaginea unui poster sovietic din anul 1946 dedicat „armatei roșii” în care apare eterna obsesie a fascismului rusesc – Berlinul.

„Poster propagandist sovietic„

Știrea a fost preluată și de cel mai șovin și xenofob portal de știri în limba rusă din R. Moldova – kp.md.

Această Uniune a Ofițerilor din R. Moldova este condusă de un general de carton înrudit cu Igor Dodon – Gaiciuk.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. În Respublica pobedistă RâMa ce fel de așteptări realiste poți avea??? Băștinașii români moldoveni tac și stau cu capul plecat în timp ce moscalii și cozile lor de topor autohtone guiță cât mai vocal „ca să știi lumia cî egzistî”. În rest ce e de comentat? E în același registru cu vandalizarea cimitirului eroilor români, cu glorificarea ocupantului moscălesco-sovietic, cu sărbătorirea ruperii Basarabiei de la trupul României, cu acțiunile și declarațiile „marilor oameni de stat” ai RM gen Popescu și Maia Sandu. E așa dificil să gândești cu capul tău, să înțelegi cine îți sunt dușmani și cine îți vrea binele, și să acționezi în interesul tău și al neamului din care faci parte??? Se pare că da. Dacă opinia publică în RM ar fi liberă în gândire și nu încorsetată în propagandă și în clișee sovietice acești maimuțoi nici n-ar cuteza să guițe. Se pare că au suficientă bază de ascultători/admiratori încât să-și permită să facă agitație. Să sperăm că RM are măcar un simulacru incipient de instituții statale funcționale care să-i pună în banca lor pe moscaloviți. Ar fi bine să priceapă tăt maldavanu că în calicia aia de „țară” rassia nu bagă bani decât în propagandă.

  2. Oare in Moldova nu mai sunt ofiteri inafara de Gaiciuc ? Da faceti o adunare si dati-l afara din sefie ! Iata generalul Costas,de exemplu.De ce tace,el nu ar putea conduce cu ofiterii moldoveni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *