Actualitate

Preşedintele executiv al PMP: Orice vot care nu este pentru Codreanu, este un vot risipit

„Ne întâlnim cu cetăţenii, discutăm cu oamenii şi e important să rămânem cinstiţi cu cei cu care interacţionăm. Aşa cum l-am susţinut cu toată convingerea pe Dorin Chirtoacă, vin astăzi în faţa românilor din Republica Moldova şi le cer să voteze, cu aceeaşi seriozitate, pe Constantin Codreanu. Este cel mai susţinut candidat din România”, a declarat Tomac, recent, într-o conferință de presă, transmite Deschide.md.

Codreanu va fi primarul care va aduce bani în bugetul municipal, consideră Eugen Tomac.

„Domnia sa este deputat în Parlamentul României şi reprezentant al românilor de pretutindeni; şi este omul care a renunţat la viaţa civică şi s-a mutat în politică. Votul pentru Constantin Codreanu înseamnă bani mai mulţi pentru municipiul Chişinău”, a subliniat președintele executiv al PMP.

Votul pentru un alt candidat decât Constantin Codreanu înseamnă „un vot risipit”.

„Constantin Codreanu a venit aici doar să ofere. El a simţit că este un moment critic şi îşi doreşte să dovedească oamenilor că nu toţi politicienii sunt compromişi. E o bătălie pentru un an de zile, dar miza nu este cine conduce primăria un an de zile, ci alegerile din toamnă – cruciale pentru Republica Moldova”, a mai afirmat Tomac.

„Traian Băsescu şi Constantin Codreanu au discutat şi cu alte partide pentru a ajunge la un numitor comun, dar s-au ciocnit de un refuz neargumentat. […] Orgoliul foarte mare al partidelor poate duce spre un eşec. Îşi dau foarte greu mâna. Faptul că n-au lăsat-o pe Maia Sandu să candideze (care, în mod sigur, din punctul meu de vedere, ar fi bătut orice contracandidat) arată cât de mari sunt orgoliile la Chişinău, cu principiile pe care le evocă oamenii de aici”, a conchis preşedintele executiv al PMP.

Sursa: infoprut.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *