Ultima oră

Preşedintele Parlamentului declară că viitorul Republicii Moldova este unul european

Spicherul a menţionat că PDM a fost un factor de stabilitate în actuala guvernare, iar datorită stabilităţii, Republica Moldova a reuşit progrese în relaţia cu UE.

„Am obţinut dreptul cetăţenilor noştri de a circula liber fără vize în spaţiul european şi de a asocia Republica Moldova la UE. Nu există o altă cale de alternativă pentru dezvoltarea ţării nostre”, a subliniat Igor Corman.

Preşedintele Parlamentului a adăugat că PDM are o echipă puternică, atât la nivel central, cât şi local, capabilă să asigure în continuare un amplu proiect de modernizare a ţării. „Noi înţelegem foarte bine că nu va veni nimeni să facă în locul nostru aici în Moldova ceea ce avem de făcut noi. Nu va veni nimeni să ne facă curăţenie din propria ogradă, trebuie să o facem noi, şi trebuie să o facem nu cîndva, ci acum”, a remarcat candidatul PDM, Igor Corman.

Potrivit preşedintelui Parlamentului, PDM este forţa care promovează „o nouă cultură politică şi o cooperare civilizată între instituţiile statului”.

Igor Corman a făcut aceste declaraţii în cadrul ceremoniei de lansare a candidaţilor PDM în alegerile parlamentare. La eveniment au asistat peste 2000 de membri ai partidului, inclusiv din teritoriu, dar şi diplomaţi străini. PDM va participa sub numărul 1 în buletinele de vot din 28 noiembrie 2014.

Igor Corman – diplomat de profesie – este preşedinte al Parlamentului din mai 2013. De lungul carierei sale, Corman a fost distins cu mai multe ordine, inclusiv cu Marea Cruce de Merit, acordată de preşedintele Germaniei.
 
Sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *