ActualitateMoldova

Președintele Parlamentului Igor Grosu și deputatul Lilian Carp într-o vizită de lucru la Kiev: „Prima destinație este la Bucea”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, astăzi, 4 mai, se află într-o vizită de lucru la Kiev. Îmbrăcați în haine militare și veste antiglonț, cei doi vizitează orașul Bucea, o suburbie a capitalei, devenită un simbol al atrocităților de razboi comise în Ucraina, transmite Nordnews.md.

Igor Grosu și Lilian Carp se află în Ucraina în prima lor vizită de la începutul invaziei ruse. Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, deputatul PAS Lilian Carp a comunicat că alături de președintele Legislativului urmează să aibă o întrevedere cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

„Împreună cu președintele Parlamentului Igor Grosu suntem într-o vizita de lucru la Kiev. Prima destinație este la Bucea”, a scris Lilian Carp pe pagina sa de Facebook, încărcând și câteva poze de la fața locului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *