Social

Președintele Parlamentului, la întrevederea cu Comisarul european pentru economie: „Dacă nu vom avea o justiție corectă în care să creadă simplul cetățean, nu vom reuși să dezvoltăm economia”

Republica Moldova are nevoie de susținere și de investiții pentru a dezvolta o economie puternică și pentru a construi o țară europeană. Mesajul a fost transmis de către Președintele Parlamentului, Igor Grosu, Comisarului european pentru economie, Paolo Gentiloni, care se află într-o vizită oficială în Republica Moldova, transmite serviciul de presă al Parlamentului, transmite Deschide.md.

De asemenea, el a subliniat că Guvernul împreună cu Parlamentul lucrează cot la cot pentru a crea un mediu de afaceri mai competitiv și mai favorabil pentru antreprenori și investitori.

„Reforma justiției rămâne a fi prioritatea zero. De la justiție începe totul. Dacă nu vom avea o justiție corectă în care să creadă simplul cetățean, omul de afaceri, investitorul, nu vom reuși să dezvoltăm economia”, a menționat Grosu.

Șeful legislativului a mai precizat că suportul oferit de Uniunea Europeană va facilita crearea condițiilor necesare pentru ca întreprinderile moldovenești să crească și să prospere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *