Social

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, primită la Palatul Elisabeta

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află într-o vizită de lucru în România, a fost primită luni de Custodele Coroanei, Margareta, la Palatul Elisabeta, transmite Agerpres.

La intrarea în Palatul Elisabeta, Maia Sandu a fost întâmpinată de Custodele Coroanei și Principele Consort, iar apoi a fost invitată în Sala Regilor.

De asemenea, șefa statului a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta, fiind invitată ulterior de Familia Regală la un dejun.

La finalul vizitei, președintele Republicii Moldova va semna în Cartea de Aur a Palatului Elisabeta, deschisă în anul 1937.

Menționăm că la vizită participă reprezentanți ai Preşedinției Republicii Moldova, ambasadorul țării noastre Victor Chirilă, și membri ai Ambasadei R. Moldova la București.

După amiază, președinta Maia Sandu va participa, la Palatul Cotroceni, la o reuniune trilaterală, găzduită de preşedintele României Klaus Iohannis, la care va lua parte şi cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, aflat în vizită la București.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *