Actualitate

Președintele României împlinește astăzi 62 de ani

Deocamdată oficialul nu a anunțat un program special dedicat acestei sărbători. În anii precedenți, șeful statului vecin și-a marcat ziua de naștere împreună cu familia sa, prietenii și oamenii dragi, dar nu a evitat să dezbată problemele cu care se confruntă țara sa.

În 2012, preşedintele Băsescu a postat pe Facebook, în 5 noiembrie, un mesaj video în care le mulţumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. În 2011, preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu parlamentarii din majoritatea guvernamentală de la acel moment, la eveniment participând şi premierul de atunci Emil Boc. În 4 noiembrie 2010, şeful statului a fost la Palatul Victoria, unde a discutat peste două ore cu Emil Boc şi Marko Bela despre decizia CC privind asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei. În 2008, Băsescu nu a avut niciun program public de ziua sa de naştere. În 2007, 4 noiembrie a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situaţiei cetăţenilor români din Italia.

În 2006, preşedintele a fost pe 4 noiembrie pe Valea Prahovei împreună cu familia şi a fost vizitat şi de unii lideri ai PD. În 2005, preşedintele Băsescu şi-a petrecut ziua de naştere la vila de protocol din staţiunea Neptun. Pe 4 noiembrie 2004, Traian Băsescu se afla în campanie electorală.

Şeful statului român, Traian Băsescu, s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.
Cu ocazia zilei sale de naștere, redacția TIMPUL îi adresează sincere felicitări!

Timpul.md (V.D.)
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *