Externe

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, internat la spital, presa scrie de mai multe spitale simultan

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a fost internat de urgență la spital, potrivit postului local de televiziune B92 și ziarului Alo!. Pe rețelele de socializare ale opoziției sârbe au apărut primele informații despre internarea președintelui.

Presa dă informații contradictorii

S-a specificat că președintele a fost dus de urgență la Academia de Medicină Militară din Belgrad. Autorii informaţiilor difuzate au mai specificat că acest fapt s-a întâmplat ”pentru a doua oară, în ultimele douăzeci de zile”.

Astfel, potrivit B92, Vučić este într-adevăr internat, dar nu la Academia de Medicină Militară. Postul TV nu precizează motivele pentru care președintele Serbiei a solicitat asistenţă medicală. Mass-media acordă atenție și faptului că fiul președintelui sârb, Danilo Vučić, și-a exprimat sprijinul pentru tatăl său pe rețelele de socializare.

La momentul publicării informaţiilor despre internarea lui Vučić, autoritățile sârbe nu au dorit să facă niciun fel de comentarii. În 2019, președintele sârb s-a mai internat în spital, din cauza unei boli cardiovasculare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *