Politică

Președintele Timofti comparat cu Gorbaciov în anii ’90: ”El înțelege că e gata, dar poate ceva… poate cumva…”

În cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, Ostalep a criticat dur comportamentul șefului statului, dar și al Partidului Liberal Democrat, remarcând faptul că aceștia au o poziție similară.

”PLDM, pe lângă faptul unde se află în sondaje, dacă nu votează prim-ministrul ei pur și simplu vor dispărea de pe arena politică. Acum de acest virus de comportament irațional este contaminat și Timofti care se comportă exact ca PLDM”, a menționat expertul, citat de Today.md.

El susține că Nicolae Timofti agravează și mai mult situația din Republica Moldova și l-a comparat cu Mihail Gorbaciov. ”Nu are nicio logică, pentru că ei nu gândesc și sunt ghidați cu totul de alte interese. Sunt speriați. Acum Timofti e ca un fel de Gorbaciov în anii 90. El înțelege că e gata, dar poate ceva… poate cumva… Raționament nu este, logică nu este și Timofti agravează și mai mult situația din Republica Moldova prin acest comportament”, a declarat Valeriu Ostalep.

Totodată, el s-a referit și la candidatura la funcția de premiera lui Ion Sturza, despre care se vorbește că ar încerca să o impună PLDM. În opinia lui Ostalep, Sutrza nu este o persoană serioasă din moment ce explică clar ce dorește de fapt. ”Pe dl Sturza eu pur și simplu nu-l pot înțelege. El poate să spună că vrea să fie premier, să ocupe o funcție publică? Dar el stă, dă sfaturi irealizabile, dar spune că nu are posibilitatea de a lucra pentru Republica Moldova. Nu pot să am o părere serioasă despre un om care nici nu a început să facă ceva, dar deja totul e plin de neclaritate”, a declarat Valeriu Ostalep.

sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *