Externe

Preşedintele TURKMEN şi-a sărbătorit ziua de naştere în compania lui Jennifer LOPEZ

J. Lo este primul star occidental care vine şi cântă în această fostă republică sovietică din Asia Centrală recunoscută pentru rezervele sale de gaze naturale, dar şi pentru bilanţul slab în materie de respectare a drepturilor omului.

‘Megastarul showbizului mondial Jennifer Lopez cântă pentru prima dată în Turkmenistan!’, a anunţat un prezentator turkmen, în limbile rusă şi
engleză.

Artista a optat pentru o ţinută mulată şi a executat mişcări de dans provocatoare în cadrul unui spectacol inedit în această ţară musulmană în faţa unei audienţe din care au făcut parte preşedintele, miniştri, ambasadori şi şefi de societăţi de stat care au aplaudat cu entuziasm spectacolul de pe scenă. Bărbaţi la bustul gol au dansat alături de divă.

La un moment dat, Jennifer Lopez a apărut îmbrăcată în veşminte tradiţionale turkmene pentru a-i ura ‘La Mulţi Ani’ preşedintelui, împreună cu alţi artişti veniţi din Rusia, Ucraina, Turcia şi China. Pe de altă parte, niciun artist turkmen nu a luat parte la evenimentul ce a marcat împlinirea a 56 de ani de către Berdîmuhamedov în localitatea Avaza, situată la circa 400 de kilometri de capitala Aşgabat şi al cărei nume înseamnă ‘ţinut al valurilor care cântă’.

Sursa: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *