CSI / Rusia

Prigojin este pregătit să lupte pentru tronul de la Kremlin (VIDEO)

Evgheni Prigojin, șeful PMC Wagner, și-a construit în mod sistematic viitoarea carieră politică dintr-o serie de declarații. Adesea, acestea contrazic agenda Kremlinului. El intenționează să participe la lupta pentru putere în Rusia în perioada de tranziție – după Putin. El este interesat în principal de președinție. Olga Kurnosova, analist politic și redactor-șef al portalului “After Empire”, a vorbit despre acest lucru într-o emisiune în direct la postul de televiziune UaTv.

“Prigojin își construiește sistematic viitoarea carieră politică. El se va implica destul de serios în bătălia pentru tronul de la Kremlin în perioada de tranziție post-Putin. Și el face această ofertă acum. Iar cealaltă întrebare este că el ar putea fi pregătit să joace nu doar pe cont propriu, ci și într-un fel de echipă”, spune Kurnosova.

Expertul este convins că planul lui Prigojin este de fapt nerealist.

“Cred că s-ar putea să se mulțumească cu o altă funcție, cum ar fi cea de guvernator al Sankt Petersburgului. Dar, pentru a obține ceva, trebuie să faci o ofertă maximă, iar asta este exact ceea ce face Prigojin”, a spus Kurnosova.

În același timp, analistul politic este convins că, printre așa-numiții ura-patrioți, Prigozhin va avea o șansă foarte bună.

“Este exact așa, pentru că toți ceilalți doar vorbesc, iar în spatele lui există o formațiune de gangsteri. Deci, într-o astfel de situație, desigur, s-ar putea foarte bine să-l voteze pe el și nu pe condiționalii Mironov și Prilepin”, a subliniat invitatul de la emisiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *