Ultima oră

Prima convenţie moldo-americană, lansată în SUA

Solicitată de trm.md, Elena Dragalin, membră a comitetului organizatoric al evenimentului, ne-a comunicat că obiectivul convenției este de a afirma angajamentul public multidimensional în susținerea Republicii Moldova în procesul de consolidare a democrației, statului de drept și dezvoltării economice. Convenția este deschisă tuturor persoanelor și grupurilor de persoane, care împărtășesc aceleași obiective.

Convenția moldo-americană reprezintă o platformă publică de dialog și comunicare, care întrunește comunitățile moldovenești din SUA, personalități cu origini moldovenești din afaceri și sfera academică și alte persoane, care au diverse tangențe cu Republica Moldova și pledează pentru extinderea relațiilor între SUA și Republica Moldova.

Organizatorii evenimentului sunt organizații non-profit care își propun drept scop menținerea legăturilor culturale și de afaceri dintre SUA și Republica Moldova, precum și susținerea comunității moldovenești din Chicago în procesul de integrare în societatea americană.

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *