Sport

Prima piramidă „Bodyguardul – Forţe Speciale”

Prima gală-semifinală este programata pe 30 martie la Târgu-Jiu.

„Va fi o confruntare între luptători din forţele speciale. Aşteptăm pe toată lumea care crede că poate face faţă într-o astfel de competiţie de Local Kombat. Sunt luptători foarte buni care încă nu au ieşit la suprafaţă pentru performanţa mondială. Nu ştim de unde poate sări iepurele. Mă aştept să găsim un nou Moroşanu sau Raul Catinas, care au venit la rândul lor la diferite evenimente de descoperire a talentelor. Pe lângă asta, ne dorim să promovăm şi cât mai multe sporturi de contact prin Federaţia Local Kombat România”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Meciurile se vor disputa pe durata a trei reprize de câte două minute, după reguli de Local Kombat. Vor avea loc patru piramide în fiecare dintre cele două gale-semifinale, fiind acceptate trei categorii de greutate: 85 de kilograme, 95 de kilograme şi plus 95 de kilograme.
Cea de-a doua gală va avea loc la Deva, pe 5 mai, urmând ca învingătorii piramidelor să se întâlnească în super-fight-uri, la Timişoara, la începutul lunii iunie, atunci când se vor stabili cei patru norocoşi pentru promovare la nivel internaţional în galele lui Eduard Irimia.

Pe lângă şansa de a se bate în Local Kombat, circuitul de sporturi de contact cu cea mai mare expunere la nivel global, învingătorii de la „Bodyguardul – Forţe Speciale” vor încasa şi premii în bani, care ajung la o valoare totală de 15.000 de euro.

(sport.ro)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *