ActualitatePolitică

Prima reacție a fostului membru PD, după perchezițiile din această dimineață: „Am fost atenționat că voi avea parte de așa onoare”

Fostul membru al Partidului Democrat, Ion Harghel, a venit cu o reacție, după ce în această dimineață, procurorii anticorupție, au descins cu percheziții la domiciliul său. Acesta susține că nu are niciun statut în cadrul acestui dosar penal, iar tangența cu așa-numitul dosar ”kuliok” constă doar că în momentul ridicării imaginilor video cu Dodon și Plahotniuc, acesta se afla la sediul PDM, transmite ProTV

„Perchezițiile de astăzi, bănuiesc eu, s-au efectuat cu scopul de a căuta informații relevante pentru așa-numitul dosar ”kuliok”. Nu am niciun statut în cadrul acestui dosar penal. Pentru suprimarea oricăror suspiciuni, benevol am predat ofițerilor de urmărire penală telefonul și calculatorul. La ei a mers și toată arhiva mea personală din tinerețe și până în prezent. Conținutul dispozitivelor mele eu îl consider ca fiind absolut irelevant pentru respectiva cauză penală. Sper să primesc dispozitivile date cât mai curând posibil înapoi. După cum v-am anunțat aici anterior, am fost atenționat că voi avea parte de așa ”onoare”. Totuși la moment nu pot să spun dacă este sau nu vreo legătură între atenționările primite și această percheziție”, a scris acesta pe Facebook.

Amintim că în această dimineață, procurorii anticorupție au descins cu percheziții acasă la fostul membru al Partidului Democrat, Ion Harghel. Este cunoscut ca fiind fost membru al Partidului Democrat din Moldova, deținând și funcția de vicepreședintele al Organizației de Tineret a PDM. La moment, este autorul proiectului critic la adresa regimului PAS – „Radar Politic”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *