Actualitate

Primăria Chișinău s-a adresat în instanța de judecată. Corturile Platformei „DA” ar putea fi evacuate

Potrivit lui Valeriu Bogdan Primăria a trimis un demers oficial către reprezentanții Platformei „DA” la data de 23 iunie în care solicită evacuarea corturilor din PMAN pe motiv că aici au loc lucrărilde reparație, solicitarea însă a rămas fără răspuns. Ulterior, din spusele funcționarului, la data de 28 iunie a avut loc ședința unui grup de lucru constituit în cadrul Direcției cu privire la această problemă, la care au fost prezenți și reprezentanți ai Platformei „DA”.

Valeriu Bogdan ne-a spus că și atunci protestatarii au fost de neînduplecat spunând că nu vor evacua corturile până când nu vor da guvernarea jos.

Angajatul Direcției asistență juridică susține că nu au încă o confirmare dacă cererea a fost pusă pe rol.

Primăria solicită să fie sistate temporar întrunirile din luna iulie până la data de 28 august 2016, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a PMAN dar și a organizării manifestațiilor dedicate aniversării a 25 de ani de la Independența Republicii Moldova, la care vor fi prezenți mai mulți oficiali din străinătate. Ulterior, potrivit lui Valeriu Bogdan, protestatarii vor putea să-și reinstaleze corturile, dacă vor dori. 

realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *