Social

Primarul de Ungheni și-a dat demisia. „Las Primăria pe mâini bune”

După 16 ani de activitate în calitate de primar, Alexandru Ambros, fiind și cel mai longeviv primar din Ungheni, și-a anunțat demisia, cu doar două luni înainte de finalizarea mandatului.

„Am aplicat la un proiect internațional. Este vorba de managementul deșeurilor solide în Republica Moldova. Oamenii nu cunosc și mulți poate nici nu și-au pus întrebarea ce se întâmplă ulterior cu aceste deșeuri. Există probleme mari cu depozitarea lor. Spre exemplu, gunoiștea municipiului Ungheni se află pe terenul extravilan al satului Cetireni, ceea ce provoacă nemulțumiri și neclarități. De aceea am fost foarte activi și am reușit să obținem proiectul-pilot de amenajare a zonei de management al deșeurilor. Eu, în rezultatul acestui concurs internațional, organizat de Banca Europeană de Reconstrucții și Dezvoltare (BERD), am fost ales manager de proiect”, a menționat Alexandru Ambros, transmite Știri.md cu referire la Expresul.md.

De asemenea, Alexandru Ambros a declarat că nu pleacă nicăieri.

„Eu pot să vă spun un singur lucru: las Primăria pe mâini bune. În primul rând, așa cum am mai spus, avem un colectiv extraordinar de bun, cu oameni profesioniști și dedicați muncii lor. Am reușit multe și datorită viceprimarilor, foarte buni de altfel”, a mai spus el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Statuia lui Avram Iancu? Respect. Ar fi de dorit ca si in Romania sa existe mai multe statui ale unor mari personalitati ale Basarabiei. Si ar fi multe, chiar foarte multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *