Timpul satiric

Primele REZULTATE obținute de cercetătorii moldoveni din Valea Perjei (II)

Oamenii de știință din Valea Perjei au reușit să cloneze Miorița laie, laie-bucălaie. Clona legendarei oi tace din gură și paște iarbă și nu-l mai bate la cap pe ciobănaș despre comploturi și crime odioase. 

Cercetătorii din mahalaua din centru au aflat de unde se trag gândacii de Colorado. De fapt, mâncătorii de cartofi nu vin din statul american Colorado, ci de pe ogoarele neîngrijite ale satului vecin.

Țăranii nu vor mai trebui să iasă din casă ca să vadă dacă vacile lor nu au intrat în păpușoaie străine. Inventatorii din Valea Perjei au încorporat în coarnele vitelor un chip conectat la sistemul GPS, care le permite gospodarilor din sat să urmărească traseul vacii lor chiar și din beci.

În urma mai multor teste și măsurări, inginerii Mark Zahărberg și Ștefan Merișor au reușit să producă în eprubete o porție de nano-sarmale din frunze de varză umplute cu micro-orez și praf de jumări. Ei recomandă ca nano-sarmalele să fie trase pe nas în cantități mari.

IT-iștii ingenioși perjereni au reușit să creeze o aplicație pentru telefon mobil, care le permit femeilor să știe pe unde umblă soții lor. Dacă aceștia calcă prea des în beci sau în bar pe parcursul zilei, telefonul scoate un piuit prelung.

Lică Armstrong și echipa sa pregătesc capra vecinului pentru un zbor în cosmos. Ei vor să se convingă dacă, în condiții de imponderabilitate, capra vecinului nu va da ortul popii.

Ing. Gunter Grasu

Textul este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *