Chișinău

Prin şcoli şi licee s-a dat ultimul sunet

Preşedintele Parlamentului, Mihai Ghimpu, preşedinte interimar al Republicii Moldova, a participat la sărbătoarea ultimului sunet desfăşurată la Liceul Teoretic „Grigore Vieru” din comuna Băcioi, municipiul Chişinău, şi la Gimnaziul-internat nr. 2 din capitală. Preşedintele a felicitat elevii, profesorii şi părinţii cu ocazia încheierii anului de studii 2009-2010, dorindu-le o vacanţă frumoasă, iar absolvenţilor acestor instituţii de învăţământ succes la examene şi să facă o alegere corectă în viaţă.

Ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase, a fost prezent la festivitatea de încheiere a anului de studii la Liceul „Spiru Haret”. Ministrul a felicitat elevii cu această ocazie, dorindu-le succese şi multe realizări în drumul lor de mai departe.

Prim-ministrul Vlad Filat a asistat la sărbătoarea organizată la Liceul-internat municipal cu profil sportiv. Adresându-se absolvenţilor, premierul a menţionat că încheierea studiilor înseamnă pentru ei un nou început. „Vă doresc ca acest început să vă ofere o perspectivă clară. Să aveţi parte de pace, bucurii şi succese multe în viaţă", a menţionat Vlad Filat.

Nelly Gâştemulte

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *