CSI / Rusia

Principalul propagandist al Kremlinului lansează noi amenințări: „Să deschidem un al doilea front și să lovim Germania”

În cadrul emisiunii sale de la televiziunea de stat Rusia 1, propagandistul Rusiei și sluga lui Putin, Vladimir Soloviov, a afirmat că „Germania furnizează arme pentru uciderea piloților noștri”, este „răul suprem” și „ar trebui atacată”, relatează Bild cu referire la Observatornews.

Soloviov a dat, mai întâi, cuvântul unui alt jurnalist, Alexander Sosnowski. Analizând presupusa slăbiciune militară a țărilor NATO, acesta a spus că „Bundeswehrul nu mai are aproape nimic fiabil în ceea ce privește sistemul de apărare”.

În acel moment, realizatorul s-a dezlănțuit: „Atunci, ar trebui să deschidem un al doilea front și să lovim Germania, în timp ce sunt complet dezarmați. Ca să nu existe iluzii în rândul naziștilor”.

„Ei furnizează arme care urmăresc să-i omoare pe piloții noștri. Nu putem sta cu mâinile încrucișate și să spunem: Oh, ce frumos! Ardem și distrugem totul și ne întoarcem la Berlin”, a declarat Soloviov.

În aprilie, Soloviov amenința Europa și toate țările NATO, întrebând dacă acestea vor avea suficiente arme și oameni pentru a se apăra, odată ce „operațiunea specială” a Rusiei în Ucraina se va încheia: „Vom pulveriza cetățenii NATO, nu va fi milă”.

În iunie, la aceeași emisiune, „Serile cu Soloviov”, un aliat apropiat al președintelui Putin a avertizat că Londra va fi primul oraș care va fi bombardat în cazul unui nou război mondial.

Vladimir Soloviov se află sub sub incidența sancțiunilor UE: i-au fost rechiziționate două vile din Italia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Total de acord ca Germania este „răul suprem”. Dar nu numai, toata Europa este o cloaca, puternic desnationalizata de cei care se cred (falsii) stapani ai lumii.

    1. Da bă deflector de muci moscălesc tot răul din lume în Europa. De asta vă curg balele după locuri de muncă în Europa, educație pentru plozi în Europa, concedii în Europa, case de vacanță în Europa. Venind voi aici e clar că tot răul din lume se adună în Europa.

    2. O mai primitivă, negioabă și aiurită zomboopinie de cel mai prost gust demult nu a fost publicată/reflectată pe paginile acestui cotidean propagandistic, care deseori promovează – vualat sau nu prea – o politică vădit contra actualei condiceri europene a RM, care totodată este atacată vehement și zilnic de reprezentanții înrăiți ai coloanei a 5-ea din țară…

  2. Atunci luminează-ne cu înțelepciunea ta, o Reflector, și dezvăluie prostimii cine sunt adevărații stăpâni ai lumii? Rușii, cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *