Actualitate

Principele Nicolae al României: Am găsit aici o țară exact cum e acasă, pentru că Basarabia este acasă pentru mine

”Eu pot să spun sincer că am găsit aici o țară exact cum e acasă, pentru că Basarabia este acasă pentru mine. Îmi doresc ca basarabenii să aibă încredere în viitorul nostru, și încet încet vom avea o comunitate mai mare, mai apropată de România. Trebuie să lucrăm împreună, dacă nu vom lucre împreună nu vom putea reuși nimic” declarat într-un interviu pentru Radio Chișinău, Principele Nicolae.

A primit titlul de Alteță Regală în urmă cu patru ani, decizie care nu a fost luată atât de ușor își amintește tânărul principe. ”După vizita mea în România, în 2007, am vorbit foarte mult cu Regele, cu Regina, cu Principele Radu și Principesa Moștenitoare. Cred că a durat cam doi ani. Am stat și m-am gândit foarte mult. Nu a fost un pas prea ușor pentru mine să iau o decizie legată de titlu, care înseamnă de fapt un contract între țară, România, și mine.

Principele Nicolae este fiul principesei Elena, și al treilea în ordinea succesiunii la tronul României. Aceasta este prima vizită în Republica Moldova a principelui Nicolae, nepotul cel mare al Regelui Mihai.

sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *