Actualitate

Prins cu heroină în coletul cu biscuiţi

Conform informaţiilor speciale obţinute de poliţişti, în coletul cu biscuiţi primit de către bănuit, erau camuflate substanţe narcotice, în special heroină şi pastile cu efect psihotrop. Imediat el a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri. Ulterior în urma cercetărilor coletului, poliţiştii au depistat drogurile bine ascunse, care au fost transportate prin contrabandă, fiind estimate la suma de aproximativ 100 000 lei.

Bărbatul şi-a recunoscut complicitatea, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, iar substanţele narcotice au fost expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Totodată ofiţerii de investigaţii întreprind măsuri speciale în acest context, pentru a identifica şi reţine complicii bărbatului. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani, pentru circulaţia legală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *