Actualitate

Prins în vama Galați cu peste 40 de mii de țigarete de contrabandă

In data de 30.01.2012 în jurul orelor 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier s-a prezentat pentru a intra în ţară, C. Eduard, în vârstă de 23 de ani, cu cetatenie romana si Republica Moldova, conducand un autoturism marca BMW.

Pentru valorificarea unei informatii, politistii de frontiera au inaintat catre organul vamal adresa pentru efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in locasuri special amenajate in pragurile, sub bancheta spate, in roata de rezerva precum si in bara spate a autoturismului, cantitatea de 43.000 tigarete de diferite marci, fabricate in Rusia si Republica Moldova, avand timbru de acciza Republica Moldova.

Tigarile in valoare de 6.631 lei si autoturismul in valoare de 15.169 lei au fost retinute in vederea confiscarii. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul STPF Galati pana la finalizarea cercetarilor.
Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,contrabandă”.

Via MAI Iași
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *