Politică

Pro-rusul Dodon „așteaptă” ca războiul să se încheie pentru a se pronunța asupra integrității teritoriale a Ucrainei!

Igor Dodon, liderul socialiștilor din Republica Moldova, pare să aibă o atitudine dubioasă față de integritatea teritorială a Ucrainei. Într-un interviu acordat lui Anatolie Golea de la TV 8, el s-a arătat evaziv în privința acestei probleme, recomandând tuturor să aștepte sfârșitul războiului pentru a putea da o opinie clară. În ciuda faptului că susține integritatea tuturor statelor, inclusiv a Ucrainei, Dodon pare să fie influențat de Rusia, ajungând să pună sub semnul întrebării integritatea teritorială a Ucrainei prin coruperea politicienilor și propagandă. Poziția lui Dodon este confuză și controversată, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la adevăratele intenții ale liderului socialiștilor din Republica Moldova.

„Eu susțin integritatea tuturor statelor. Această poziție nu se schimbă. Dar, uitați-vă, nu demult, Hersonul era populat de ruși, acum acolo sunt ucraineni. De aceea, ce și cum va fi vom putea spune abia după încheierea războiului. Nu trebuie să ținem parte nimănui, asta este poziția mea, Moldova este o țară neutră. În ceea ce privește teritoriile și așa mai departe, se va termina războiul și totul va fi clar”, a spus Igor Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ce vrea sa ne spuna Igor Nicolaevici este: “Eu niciodata n-am fost luat de la spate de catre rusi, dar de fiecare data mi-a placut tare mult!”

  2. DODON este o lichea ca toate lichelele imputite. Proasta, condusă după cum bat vînturile ,lașă dar insetata teribil de putere si demagoagă clipă de clipă si oră cu oră . Cine are incredere in astfel de ipochimene este absolut sigur ca el, în toate cele. Cu aceleași trăsături, cu aceleași interese si aceleasi obiceiuri . Asa ca poftiti si urmati exemplul cei care -l adorati.. Culmea ca la o mănă de oameni cat sunt de fapt basarabenii, sunt prea multe astfel de exemple de ratați. De pildă dom CHICU – altă lepră impuțită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *