Actualitate

Procuratura investighează decesul fiului lui Nae-Simion Pleşca. Deputatul își cheamă mezinul acasă

Tragedia s-a produs în seara zilei de 7 martie, în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Ţării din capitală. Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, datele preliminare arată că împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, dintr-un pistol de model CZ, deţinut legal. Ca rezultat, victima a decedat pe loc.

Imediat dupa producerea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit locuinţa. În prezent acesta este căutat de poliţie.
Ofiţerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a declarat că pe acest caz, a fost intantată o cauză penală pentru omor intenţionat.

În același timp, deputatul în Parlament, Nae-Simion Pleşca, a remis presei un mesaj prin care îşi cheamă fiul mai mic acasă. Mezinul familiei Pleşca este de negăsit, după ce, conform spuselor deputatului, accidental şi-a împuşcat fratele mai mare, care a decedat pe loc.

„Sorinel! Scumpul şi iubitul nostru fecior, unica noastră speranţă, sprijin şi sens de a trăi. În viaţă se întâmplă multe accidente din neatenţie, din întâmplare şi ştim bine că tu nu eşti vinovat. Nu ne gândim să ne supărăm, că nu eşti vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi. Vino, scumpul nostru fecioraş, ca toţi trei să-l petrecem pe Dănuţul nostru scump şi iubit, pe ultimul drum. Vino fără frică, că nu eşti vinovat”, scrie parlamentarul în mesajul său.

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *